Met GroundCTRL hoef je nooit meer te betalen dan je gebruikt. Flexibel en gemakkelijk op te schalen.
Wat kost GroundCTRL? Jij zit aan de knoppen, dus jij bepaalt

De kosten zijn afhankelijk van hoe je het zelf wilt. Feit is dat GroundCTRL een echte flexibele en elastische prijsstelling heeft. Kosten zijn gebaseerd op het gebruik van resources (cloudlets). Daardoor betaal je alleen voor wat je gebruikt. Maar je kunt ook resources – alles of een gedeelte – vastzetten, zodat je van tevoren precies weet wat je betaalt. Cloudlets worden berekend en afgerekend per uur.

Ga naar de calculator
1 cloudlet
=
128 MB RAM &
200 MHZ CPU

Limieten instellen

Per server is een maximaal aantal cloudlets in te stellen, afhankelijk van je wensen en voorkeuren. Door deze zelf ingestelde limiet overschrijd je nooit het vooraf ingestelde budget.

Gereserveerde cloudlets

Naast limieten kan je ook een minimaal aantal cloudlets reserveren. Gereserveerde cloudlets zijn goedkoper dan dynamische. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een minimum aan RAM & CPU resources. Voor deze gereserveerde cloudlets betaal je ook wanneer je applicatie ze niet nodig heeft.

Dynamisch: alles flexibel

In deze basisvorm betaal je alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt. Cloudlets worden automatisch bijgeschakeld als het gebruik van resources stijgt, bijvoorbeeld door een bezoekerspiek. Ze worden ook automatisch uitgeschakeld als het gebruik daalt.

Hybride: flexibel en een beetje vast

Door gereserveerde cloudlets in te zetten voor een bepaalde ondergrens en een limiet in te stellen voor de bovengrens, stel je een hybride prijsvorm in. Deze bestaat dan uit gereserveerde en dynamische cloudlets. In deze vorm ben je én zeer flexibel (want resources schalen nog steeds mee) én goedkoper uit.

Fixed: alles vast

Uiteraard is het ook mogelijk zowel de limiet als de gereserveerde cloudlets op hetzelfde aantal cloudlets te zetten. Door deze vorm weet je van tevoren wat zowel de minimale als de maximale resources zijn: 1 prijs.

Vast contract?

GroundCTRL is ook af te nemen op basis van een vast contract of als partner. In deze varianten hanteren we nog aantrekkelijker tarieven. Neem hiervoor contact met ons op.

Lees verder >

Cloudlet-calculator

Schuif onderstaande limieten om te zien wat de cloudlets kosten
Overige kosten per uur
  Schijfruimte (GB) € 0,000274
  Dataverkeer (GB) € 0,000069
  IP-adres € 0,003420
  CTRL SSL € 0,000000
  Back-up (GB)* € 0,000000

* Er worden automatisch back-ups gemaakt. Back-ups zijn inbegrepen in de kosten van schijfruimte.

TEST 14 DAGEN HELEMAAL GRATIS

Wil je een testomgeving inrichten of gewoon eens wat rondklikken? Met GroundCTRL heb je binnen enkele kliks jouw applicatie online. Uitermate flexibel, schaalbaar en op onze eigen betrouwbare servers in Nederland.

PROBEER NU 14 DAGEN GRATIS