Met GroundCTRL heb je als DevOps Engineer binnen enkele seconden krachtige projectmanagement met Redmine Cloud Hosting. Inclusief Ruby op Apache en MySQL.
Redmine cloud server Krachtige projectmanagement in de cloud

Redmine is een flexibele tool voor projectmanagement, populair onder DevOps Engineers. Een Ruby applicatie gehost op Apache, gebruikmakend van MySQL als database server. De installatie in GroundCTRL duurt slechts enkele seconden. Probeer het direct!

PROBEER NU GRATIS

1 Cloudlet
=
128 MB RAM &
100 MHZ CPU

Meer informatie over Cloudlets
Hoe werkt het? Betaal alleen wat je verbruikt

Kosten zijn gebaseerd op het gebruik van resources (cloudlets). Daardoor hoef je nooit meer te betalen dan je gebruikt. Jij zit aan de knoppen, dus jij bepaalt.

Meer over de kosten >
Uitstekende prestaties door slim schalen

GroundCTRL is het enige platform dat automatisch elke toepassing kan schalen, zowel verticaal als horizontaal. Daardoor wordt het hosten pas echt flexibel.

Lees meer over slim schalen >

Redmine in GroundCTRL

Integratie met GIT en SVN

Als je Redmine in GroundCTRL installeert heb je automatisch beschikking over een integratie met versiebeheer-software als GIT en SVN.

Compleet met documentatie-tools

IssueTracker en ProjectWiki zijn aanwezig wanneer je in GroundCTRL je Redmine Cloud Server configureert.

TEST 14 DAGEN HELEMAAL GRATIS

Wil je een testomgeving inrichten of gewoon eens wat rondklikken? Met GroundCTRL heb je binnen enkele kliks jouw applicatie online. Uitermate flexibel, schaalbaar en op onze eigen betrouwbare servers in Nederland.

PROBEER NU 14 DAGEN GRATIS