Met GroundCTRL heb je binnen enkele seconden Nginx Cloud Hosting. De performance van deze secure server is uitermate hoog. Geschikt als krachtige load balancer en als front-end voor diverse application services.
Nginx cloud server Fast, secure & leightweight

Een high available server, begint bij een provider die kiest voor een load balancing service die gecombineerd wordt met proven security. Daarom kiezen wij binnen GroundCTRL voor Nginx!

PROBEER NU GRATIS

NGINX IN GROUNDCTRL

Security

Secure voor alle stages van je web app, ook wanneer je een development-omgeving eenvoudig wilt beveiligen met username&password-beveiliging.

Caching

Je app sneller maken zonder ook maar één regel code te veranderen? Caching door middels van eAccelerator of APC heb je binnen een minuut geconfigureerd.

WebDav

De Nginx Cloud Server heeft standaard de WebDav-module geïntegreerd.

Load balancing

De meest krachtige, stabiele en veilige load balancing is binnen GroundCTRL beschikbaar middels Nginx.

Uitstekende prestaties door slim schalen

GroundCTRL is het enige platform dat automatisch elke toepassing kan schalen, zowel verticaal als horizontaal. Daardoor wordt het hosten pas echt flexibel.

Lees meer over slim schalen >

1 Cloudlet
=
128 MB RAM &
100 MHZ CPU

Meer informatie over Cloudlets
Hoe werkt het? Betaal alleen wat je verbruikt

Kosten zijn gebaseerd op het gebruik van resources (cloudlets). Daardoor hoef je nooit meer te betalen dan je gebruikt. Jij zit aan de knoppen, dus jij bepaalt.

Meer over de kosten >

TEST 14 DAGEN HELEMAAL GRATIS

Wil je een testomgeving inrichten of gewoon eens wat rondklikken? Met GroundCTRL heb je binnen enkele kliks jouw applicatie online. Uitermate flexibel, schaalbaar en op onze eigen betrouwbare servers in Nederland.

PROBEER NU 14 DAGEN GRATIS