Ben je op zoek naar een Joomla Cloud Server? Creëer binnen enkele seconden in GroundCTRL een eigen omgeving waarin je direct aan de slag kunt. Voordelen: schaalbaar, veilig en hoge performance.
Joomla hosting Binnen één minuut online

Joomla is een populair CMS, dat het mogelijk maakt om websites en krachtige online applicaties te ontwikkelen. De meest belangrijke features zijn de gebruiksvriendelijkheid en mogelijkheden tot uitbreiding (extensibility). Met GroundCTRL als provider heb je het binnen een paar klikken geïnstalleerd.

PROBEER NU GRATIS

1 Cloudlet
=
128 MB RAM &
100 MHZ CPU

Meer informatie over Cloudlets
Hoe werkt het? Betaal alleen wat je verbruikt

Kosten zijn gebaseerd op het gebruik van resources (cloudlets). Daardoor hoef je nooit meer te betalen dan je gebruikt. Jij zit aan de knoppen, dus jij bepaalt.

Meer over de kosten >
Uitstekende prestaties door slim schalen

GroundCTRL is het enige platform dat automatisch elke toepassing kan schalen, zowel verticaal als horizontaal. Daardoor wordt het hosten pas echt flexibel.

Lees meer over slim schalen >

JOOMLA in GROUNDCTRL

Eenvoudige installatie

Onze Marketplace maakt het mogelijk om je Joomla applicatie binnen enkele seconden in Nederland gelanceerd te hebben. Ook support voor Resellers. Probeer het direct!

Nieuwe versie testen?

Welke requirement je ook hebt, GroundCTRL heeft support voor meerdere versies (PHP, MySQL). Wil je upgraden naar een nieuwe versie? Maak eenvoudig een clone van je omgeving en test het voordat je naar productie gaat.

TEST 14 DAGEN HELEMAAL GRATIS

Wil je een testomgeving inrichten of gewoon eens wat rondklikken? Met GroundCTRL heb je binnen enkele kliks jouw applicatie online. Uitermate flexibel, schaalbaar en op onze eigen betrouwbare servers in Nederland.

PROBEER NU 14 DAGEN GRATIS