Met GroundCTRL heb je binnen enkele clicks je eigen Drupal cloud hosting inclusief support voor Drush. Voordelen: schaalbaar, veilig en hoge performance.
Drupal cloud hosting Met support voor Drush

Drupal is een erg populair CMS onder ontwikkelaars. Doordat het een GPL-licentie heeft is het gratis voor iedereen te downloaden en te verspreiden. Samen met die ontwikkelaars zijn wij als Drupal cloud hosting provider aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een managed enterprise platform, gehost in Nederland.

PROBEER NU GRATIS

1 Cloudlet
=
128 MB RAM &
100 MHZ CPU

Meer informatie over Cloudlets
Hoe werkt het? Betaal alleen wat je verbruikt

Kosten zijn gebaseerd op het gebruik van resources (cloudlets). Daardoor hoef je nooit meer te betalen dan je gebruikt. Jij zit aan de knoppen, dus jij bepaalt.

Meer over de kosten >
Uitstekende prestaties door slim schalen

GroundCTRL is het enige platform dat automatisch elke toepassing kan schalen, zowel verticaal als horizontaal. Daardoor wordt het hosten pas echt flexibel.

Lees meer over slim schalen >

DRUPAL IN GROUNDCTRL

Modulair en uitbreidbaar

Met GroundCTRL installeer je snel en eenvoudig maatwerk-modules, bovenop de stabiele core van Drupal.

Nog sneller door caching

We hebben caching-mechanismen als Varnish, Memcached en Redis. Hierdoor wordt je Drupal omgeving nog sneller!

Eenvoudige installatie

Onze Marketplace maakt het mogelijk om je Drupal applicatie binnen enkele seconden in Nederland gelanceerd te hebben.

Nieuwe versie testen?

Welke requirement je ook hebt, GroundCTRL heeft support voor meerdere versies (PHP, MySQL). Wil je upgraden naar een nieuwe versie? Maak eenvoudig een clone van je omgeving en test het voordat je naar productie gaat.

TEST 14 DAGEN HELEMAAL GRATIS

Wil je een testomgeving inrichten of gewoon eens wat rondklikken? Met GroundCTRL heb je binnen enkele kliks jouw applicatie online. Uitermate flexibel, schaalbaar en op onze eigen betrouwbare servers in Nederland.

PROBEER NU 14 DAGEN GRATIS