Naast een out-of-the-box platform voor diverse programmeertalen, databases en andere applicaties, creëer je met GroundCTRL ook zeer eenvoudig een eigen VPS (Virtual Private Server) in een Nederlandse cloud.
Virtual Private Server Maximale flexibiliteit

Een VPS (Virtual Private Server) maakt het mogelijk om binnen een fysieke server meerdere virtuele servers te draaien. Dit wordt gedaan door de hardware efficiënt op te delen en geïsoleerd van elkaar in te kunnen zetten voor eigen taken. Hiermee kan je een hoge bezettingsgraad realiseren en ben je bovendien erg schaalbaar en flexibel. Met GroundCTRL creëer je binnen een paar seconden een eigen VPS.

VPS in GroundCTRL

SSH root toegang

Een VPS in GroundCTRL kun je met SSH bereiken en je kunt als root user inloggen.

Publiek IP adres

Een extra IP adres kun je zeer eenvoudig koppelen aan je Virtual Private Server, zodat deze voor het hele internet beschikbaar is.

Gratis back-ups

We maken gratis 10 back-ups van al je data op je VPS!

Schaalbaar

In GroundCTRL kun je met sliders heel eenvoudig bepalen hoeveel resources (RAM, CPU) je VPS kan gebruiken. Ook kan je VPS automatisch op- en afschalen.

Uitstekende prestaties door slim schalen

GroundCTRL is het enige platform dat automatisch elke toepassing kan schalen, zowel verticaal als horizontaal. Daardoor wordt het hosten pas echt flexibel.

Lees meer over slim schalen >

1 Cloudlet
=
128 MB RAM &
100 MHZ CPU

Meer informatie over Cloudlets
Hoe werkt het? Betaal alleen wat je verbruikt

Kosten zijn gebaseerd op het gebruik van resources (cloudlets). Daardoor hoef je nooit meer te betalen dan je gebruikt. Jij zit aan de knoppen, dus jij bepaalt.

Meer over de kosten >

TEST 14 DAGEN HELEMAAL GRATIS

Wil je een testomgeving inrichten of gewoon eens wat rondklikken? Met GroundCTRL heb je binnen enkele kliks jouw applicatie online. Uitermate flexibel, schaalbaar en op onze eigen betrouwbare servers in Nederland.

PROBEER NU 14 DAGEN GRATIS